Cím nélkül

Az elmúlt időszakban többször is nekilendültem bejegyzést írni, de valahogy sehogy sem jött össze. A szünet nem volt elég hosszú, a laptop nem volt nálam, amikor utaztunk, az élet történései elsodorták a bejegyzéseket.

Először Gáspi blogjának lezárásakor akartam írni, arról, hogy vajon egy szakmai blogot az ember meddig ír és hogyan is. És főleg mennyire gyakran? Ahogy valami szakmai mondanivalója van? Vagy kiszab magának egy heti penzumot és sűrűn sűrűn írdogál? Ahogy jól esik neki? Én sajnálom, hogy Gáspi becsukta a boltot, rektorként is írhatna ám.

Aztán a pedig arról szerettem volna írni, hogy vajon mi is annak a jelentősége, hogy az EUROPOL 2010 január elsejétől az Unió ügynöksége lesz. Vajon többet „ér” majd mind eddig, vagy kevesebbet?

No meg amikor megalakult a Székelyföldi fejlesztési intézet, az jutott eszembe, hogy igen, most szurkolok. Hátha ez lesz az a pillanat, amikor minden megért/beért, és a nyilvánosságnak is köszönhetően talán talán lesz egy Székelyföldi fejlesztési terv. És talán talán nem felejtjük el, hogy fejleszteni nem csak Székelyföldön kell és lehet, hanem a saját településünkön, megyénkben is.

A minap, pontosabban szólva szombaton, Vásárhelyre autóztam, s valamelyik városon átmenet jutott eszembe, hogy erről kellene írni: arról, hogy mit is jelent nekünk a fejlesztés: a belvárosban lévő rázós utakat, és a városba bejövő csodálatosan sima útszakaszt?

Ma viszont, amikor ránéztem az Unió honlapjára, bevillant az agyamba, ma már nem mulaszthatom el, hogy írjak, hiszen megkezdődött egy olyan közmeghallgatás ami számunkra fontos ám. És amelyben talán hallatnunk kellene hangunkat: az épületek energia teljesítményéről szóló direktívát most gondolják újra. Szóval hajrá, az alábbi honlapon lehet erről tájékozódni, ott lehet véleményt mondani és ugyanott megtalálhatjuk a háttér anyagokat is.

http://ec.europa.eu/energy/demand/consultations/buildings_dir_en.htm

does one clothes leggings utilizing this dress
quick weight loss Career after 12th in Commerce and Courses after Commerce

making a large slingback work recommended
snooki weight losswhy to select the right one

Megjegyzések lezárva.