EU: az új Mumus?

Akkor amikor már lassan a csapból is az Európai Unió folyik, akkor amikor minden negatív/pozitív az Unió miatt történik, akkor amikor mindent az Unió old meg/ront el, mire jó vajon egy EU-ról szóló blog?
Arra, hogy az írójának a „szó éhségét” kielégítse? Arra, hogy virtuális teret hozzon létre ahol az Unióról beszélgessünk. Arra, hogy vitát generáljon. Arra, hogy hétköznapi nyelvezetben beszéljünk egy olyan témáról amelyről könnyebb szakértői tudományos köntösben értekezni? Mindezek benne vannak abban, hogy sok idő után először lépek ki az egyetemi katedráról és blog írásra adom a fejem. És még egy ok: a felháborodás ami akkor fog el amikor az itthoni problémáinkra Brüsszeltől várjuk a megváltó megoldást, vagy amikor minden rossz gyökerét Brüsszelben véljük megtalálni.
Véleményem szerint az Unió nem démon de nem is angyal. Hogy mi is és hogyan működik ezt kell kiderítenünk, megvitatnunk. Ez a blog, egy egyszemélyes és mégis többszemélyes tér lesz. Azaz ide néha meghívok olyan embereket írni akik egy adott Uniós témában szakmai vagy vitát gerjesztő véleménnyel bírnak.

how to become a successful type
quick weight loss Top Fall Fashion Trends 2010

In the late 1970s
christina aguilera weight lossat Philly Fashion Week 2013 Photos

Egy válasz: “EU: az új Mumus?”

  1. Zoltán

    Gratulálok, Réka!
    Sok szerencsét kivánok az új blog-oldaloddal!