Kampánypercek…

tíz perc

Úgy három héttel ezelőtt, egy szombat délután, a főtéren sétáltunk. S megláttam… hogy mit is nem tudtam eldönteni, egy várfalat meg egy zöld sövényt. Amikor közelebb mentünk rájöttünk ez egy EP választási kampányba tartozó „eszköz”. Feltűnőnek feltűnő, meg kell hagyni. Egy hét múlva megint arra jártam, s ránéztem: csodák csodája elvállt egymástól a várfal és a sövény. Most már így néz ki

másfél perc

A múlt héten Pesten jártam. Ott is látszik ám az EP kampány előszele. Valami hasonló építmények náluk is vannak, de sajna még nem sikerült lefényképezni őket.
Annál inkább a metróban, utcákon látható alábbiakat (sajna a második nem saját fénykép, nagyon elmosódott lett, a forrás www.mdf.hu):

how to be a design in just ireland in europe
rob kardashian weight loss Easter dresses starting at only

plus more flooded the NYFW festivities in full attire
christina aguilera weight lossBlanket America Is Helping The Poor In Haiti

2 válasz: “Kampánypercek…”

  1. csomh

    Bukarestben az Északi pályaudvaron láttam szombaton egy EP-s információs butikot: szép kék volt, mellette egy őrrel, belül egy darab számítógép, meg egy szórólapos álvány. Gondoltam kipróbálom, de az őr tájékoztatott, hogy sajnos a gép nem müxik, a polgármesteri hivataltól meg még nem érkeztek meg, hogy megjavítsák. De adott szórólapot :)

  2. Donoter

    Az MDF kampányképénél cinikusabbat rég láttam, 2009-ben kampányolni Dávid Ibolya húsz évvel ezelőtti képével “tisztességgel a hazáért” címszó alatt számomra egy kicsit sok. De lelkük rajta.